Ko smo mi

U srcu Beograda, 2009. Godine se rodila ideja o nastanku agencije za promet nekretnina koja ce parirati svetskim standardima u ovoj oblasti. Vizija se ostvarila 2010. godine I od tada uspesno saradjujemo sa nasim klijentima sirom sveta. Stekli smo poverenje, implementirali nase kljucne vrednosti u svakodnevni rad I postali prepoznatljivi.

R.E.A.L. Consulting Nekretnine je danas partner brojnim kompanijama, diplomatskim predstavnistvima I inostranim udruzenjima u Beogradu. Agencija je aktivan clan Francusko - Srpske privredne komore Srbije, a naši agenti su licencirani od strane vlade Republike Srbije.

Koristimo moderan i uspešan poslovni koncept, kako bismo bili u mogućnosti da vam ponudimo prvoklasne usluge i servise. Jasno postavljeni procesi I visoki standardi u radu su nas kljuc ka zadovoljstvu klijenata. Ponosni smo na dugorocna partnerstva, puna poverenja, koja su postala nas zastitni znak.

Ukoliko ste se odlucili za najam, prodaju ili kupovinu bilo koje vrste nekretnina, tim visokoprofesionalnih strucnjaka ce vas pazljivo saslusati I analizirati sve vase potrebe I u skladu sa tim naci najbolje resenje.

Ukoliko je potrebno I u saradnji sa nasim partnerima, obezbedicemo Vam usluge pravnika, te pomoc licnog bankara. Izaberite nas, jer cinimo vase zelje REAL- nim!

Vaš,

R.E.A.L. Consulting Team

Osnovne vrednosti

Usmerenost na korisnike
stalo nam je do vas i to je važno
Želja da budemo najbolji
uvek dajemo sve od sebe
Komunikacija
podstičemo otvorenu, doslednu i dvosmernu komunikaciju
Integritet
uvek radimo pravu stvar i ne idemo lakšim putem
Proaktivnost
preuzimamo inicijativu da ostvarimo ciljeve
Timski rad
zajedničkim radom postižemo više
Inovacije
uvek može bolje, zato smo stalno u potrazi za novim i boljim načinima poslovanja
Zabava
uživamo u onome što radimo
Posvećenost
ove vrednosti ne bi imale toliki značaj bez naše posvećenosti

Reference